Varför så orolig

Vaknade idag klockan 6. Jag insåg att jag skulle till skolan. Jag gick tveksamt upp, satte mig och sminka mig och var lika död som en zombie. Jag kvikknade dock till och fick panik. Mitt hjärta dunkade och jag hade sv¨rt att andas. Som tur kunde min pojkvän följa mig till skolan så jag inte behövde stressa om spårvagnar etc. Jasg kom fram till skolan och gick till bamba var min linja (Barn och fritid) skulle träffas och jag fick en chock. Det var säkert 70 personer där. Jag var så nervös och jag bara önskade att jag inte skulle hamna i en klass på ca 30 personer. Det var namnrop och jag fick vänta tills alla BF klasser skulle bli uppropade och de klasserna var jätte stora och då trodde jag verkligen att min klass skulle vara det också. Men sen kom min mentor, Rita och började ropa upp våra namn, vi blev bara 17. Kanske för att vi är en lärlings klass men ändå, så skönt. Jag har redan lärt känna min klass lite och där är jätte många snälla tjejer. Jag har inte hunnit prata med alla eftersom vi hade en jätte kort dag i skolan idag och vin hann bara gå runt i skolan typ. Men har växlat snapchat med en jätte underbar tjej och vi kommer så bra överens. Vi hade typ exakt likadana kläder, vita skor, svart tröja, röd och svart flanel skjorta, svarta jeans haha. Vi pratade lite och väntade på spårvagnen tillsammans. Sen mötte jag upp Markus och Gustav och åkte hem. Tänkte nästan falla när jag var inne på ica och köpte ramlösa. Det är så halt när det regnat och mina skor hjälper ju inte det tillfället eftersom att de också är extremt hala. Föll nästan på två kvinnor också. 
 
Har ju haft lite problem med vänner i Finland, hart bara en vän kvar i Finland och jag saknar henne redan. Men jag känner att nu när jag varit och träffat lite nya människor så känns det mycket lättare. Brukar ju sakna henne från Finland endast för att hon är min ända tjej vän som jag brukade hänga med utanför skolan och vi hade alltid så roligt. Hade saknat att ha någon annan än min pojkvän att vara med. Är iallafall jätte nöjd med klassen och allt. Förrästen, hittade ett tinkersto på 5 år som jag har mejlat om nu. Hoppas verkligen att vi får bli medryttare på henne. Älskar tinkrar! 
Allmänt | | Kommentera |

Usch på mig

Usch, jag är så himla dålig på att blogga. Förlåt. Jag har extremt lätt att glömma av saker och det hände med bloggandet, jag glömde av det. Om en timme är det 1 dag tills jag måste upp tidigt på morgonen och gå till skolan. Fan. Varför kan jag inte bara utbilda mig till översättare, sitta hemma hela livet och bara gå ut när jag ska köpa mat. Jag är så jävla less på skolan. Jag orkar verkligen inte med det efter mitt nästan 4 månader långa sommarlov. Det har varit så skönt. Jag vet inte ens om jag kommer få vänner på den nya skolan. Fan jag som bara vill sitta hemma varför gör jag såhär mot mig själv. Varför inte online utbildning istället? Jag har 1 vän i Göteborg. Han räcker. Hade 2 vänner men han flyttade till japan i 10 månader den jäveln, tur att han är modig iallafall. Jag behöver inte vänner jag klarar mig bra själv. Okej Lina, ta det lunt. Gå till skolan, utbilda dig. Du behöver inte behöva ha vänner i skolan du klarar dig ensam, längst bak i klassen med musik i öronen och ett ritblock. Jag är så nervös inför skolan att jag inte kan leva typ. Det ända jag gör är tänker på skolan. Hur det kommer vara. Kommer det ordna sig? Hoppas verkligen inte att det kommer vara såna på skolan som gått i samma klass förr och känner varandra sen innan. Då dör jag verkligen. Hoppas det är en enstaka ensam tjej eller kille som vill vara med mig. Jag är ju ändå lite cool. 
 
Iallafall, mitt löshår kom igår. Eller var det förrgår? Aja, jag är väldigt snygg i långt hår iallafall. Tur att det var rätt färg. Matchar mitt hår perfekt. Imårgon ska jag vakna tidigt för att vänja min kropp att vakna i tid och så ska jag ta tid hur länge jag tar på mig att sminka mig och fixa håret så jag får någon inblick på hur tidigt jag måste vakna. Vad ska jag ha på mig? Hoppas det inte är för varmt. Jag kan ju inte ha något som visar mina armar eller ben, allt måste vara täckt. Kommer svimma av hetta lol. Förr kunde jag till och med ha kjol, vad modig! Jag känner att jag snart kommer bryta på mitten. Hoppas att inget går åt helvete i skolan. Var ska jag gå? Vad ska jag göra? Jag kan inte hjälpa det. Jag måste dit. Tyvärr. Jag har slösat bort ett sommarlov, igen. Jag som hade nästan 4 månader på mig att förbereda mig. Hur ska jag klara detta utan mamma. Jag bara måste annars försvinner han. Och jag med.
Allmänt | | Kommentera |

Kattjävel och vita nikes

Hej. Förlåt för oaktivt bloggande men har åkt hem från Finland till Sverige nu. Resan gick bra, allt var frid och fröjd men jag tycker inte opm att sitta i bil. Men, det var värt det. 
Min mamma och pappa sov över hos min pojkväns familj och sade hejdå åt dem idag. Om jag ska vara ärlig, önskade att jag bara kunde låtit tårarna spruta. Tror Markus mamma märkte att jag var lite ledsen så vi åkte och satte oss på ett konditori och jag åt kärleksmums. Gott. Sedan var jag och köpte skor på Allum (Nikes för 699 kr) för att mamma ville inte att jag skulle gå runt med mina smutsvita, håliga, vita vans. Hon blev väldigt sur när hon fick veta att jag tog med dem till sverige istället för mina hela par Vans. Hämtade också ut ett paket på Vallhamra Torg och är väldigt nöjd med tröjan. Köpte den på Wish, kanske 30 kr. Passar perfekt men materialet är väl vad man betalade för. Väntar in en annan tröja också som är min personliga favorit inom allt jag köpt. 
Kan äntligen sätta in bilder på min blogg nu. Redan börjat fota med min system kamera. Jag har massor fina bilder på min mobil som jag äntligen kan redigera på min dator! 
Är väldigt nöjd med skorna och kommer nog använda dem en heolo del. Tröjan var bara en kul grej, haha. Kommer nog också använda tröjan flitigt. Är inte jätte nöjd med bilderna på skorna men solen gick i moln just då när jag tog bilden. Synd. Men aja, man kan inte alltid vara nöjd. Ska skaffa något bra redigerings program inom kort också, vet inte riktigt vilket än men något som man kan redigera bilder på och rita eftersom att jag har en drawing tablet som jag kan sitta och rita på. Men den använder jag mest för att jag är väldigt begåvad på ett spel, OSU!. Men nu ska jag nog gå och fixa håret med silverschampoo och raka benen! Senare ikväll ska jag nog bara träna och kanske gå ut och fånga lite Pokémons men måste nog skaffa lite bollar idag. Förresten, fick en Slowpoke idag när vi var i Lerum och plockade upp Markus lillasyster från skolan! Blev jätte glad, han är ju så himla söt. 
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp